Vacature Online Marketeer

Vacature
Online Marketeer (32-38 uur)

Gaat jouw hart sneller kloppen van SEA, SEO en branding? Ben je creatief, strategisch en kun je niet wachten om de marketing van onze opdrachtgevers naar een volgend niveau te tillen? Dan ben jij wellicht de Online Marketeer die wij zoeken!

Studio Campo is per direct op zoek naar een online marketeer die ons team minimaal 4 dagen per week komt versterken. In het leven van een online marketeer bij Studio Campo is geen dag hetzelfde. Daarom zoeken wij een allround marketeer. Iemand die van aanpakken houdt, ervaring heeft met alles wat met SEO en SEA te maken heeft en samen met ons wil doorgroeien naar een hoger niveau.

Wat wij zoeken

Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare bureau-ervaring. We leiden graag mensen op, maar zijn op dit moment écht op zoek naar iemand die direct zelfstandig aan de slag kan.

Je wordt namelijk meteen in het diepe gegooid met opdrachten als het opzetten van een Google Ads campagne, het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, het inrichten van een automation in Mailchimp, het schrijven voor SEO-geoptimaliseerde teksten en het beheren van social media-accounts voor diverse opdrachtgevers.

  • Je hebt ervaring met GA4, Google Tag Manager, Search Console, Looker Studio en andere programma’s die belangrijk zijn in ons vakgebied.
  • Je kent alle SEO-technieken en kan zelfstandig aan de slag met het inrichten van meta titels, omschrijvingen en alt-teksten, aan de hand van jouw zoekwoorden onderzoek.
  • Je klimt graag in de pen en schrijft zoekmachine vriendelijke teksten, blogs, nieuwitems, mails en social posts.
  • Je hebt ruime ervaring met het opzetten van Google Display, Search, Shopping en Videocampagnes.
  • Je bent een ster in het combineren van SEO en SEA om de vindbaarheid van de klant te verbeteren.
  • Je bent data gedreven en hebt uitstekende data visuele vaardigheden.

Lange reistijden zijn zonde van je leven. Daarom zoeken we iemand uit de regio Woerden-Utrecht. Verder heb je een aanstekelijke teamspirit (behalve tijdens één van de spelletjes die we tijdens onze borrels doen, want dan is het ieder voor zich! 😉).

Wie zijn wij?

Wij zijn een reclamestudio in Woerden, vlakbij Utrecht. Met een gezellig en creatief team werken wij vooral voor het MKB in onze regio aan uitdagende opdrachten, zowel online als offline. Er heerst een informele, ambitieuze sfeer met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Op deze manier realiseren wij gezamenlijk het beste resultaat voor de opdrachtgever.

nieuwe locatie studio campo woerden

VOOR WAT HOORT WAT

Je krijgt een ruime werkplek met zit-sta-bureau en 27” iMac in een grote, moderne en vooral gezellige studio in Woerden. We houden van hard werken, maar ook van ontspannen. Daarom bepaal je samen met jouw collega’s welke uitjes er op de jaarlijkse Fun-kalender komen te staan. Lunchen doen we samen. Op vrijdag bouwen we overheerlijke tosti’s en sluiten we de dag af met een borrel.

Op persoonlijk vlak is er alle ruimte voor ontwikkeling en groei. Stilstand is achteruitgang en daar zijn we niet van. Heb je een leuk idee? Roep het dan vooral, want Bas zegt bijna overal meteen ‘ja’ op. Work-life balance is in orde, we doen namelijk niet aan overwerken en zorgen dat alles op tijd af is.

ZIE JIJ HET AL VOOR JE?

Denk jij ons team te versterken en ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met aantoonbare werkervaring en overtuigende motivatiebrief naar info@studiocampo.nl. Sollicitaties met spelfouten komen onder op de stapel te liggen.

Freelancers

We zoeken echt een collega die bij ons op kantoor komt werken. Dus hoewel we snappen dat jullie reageren omdat er werk ligt, reageren wij niet terug. No hard feelings….

Recruiters

Daar werken wij niet mee. We hebben het druk genoeg (daarom zoeken we versterking), dus probeer het alsjeblieft niet. We hangen meteen op wanneer je belt en op mailtjes reageren we niet. In het laatste geval krijg je wel meteen een plekje op de SPAM-lijst.