Vacature Online Marketeer

stage Online Marketing
(24-38 uur)

Hey toekomstige online marketeer, ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je alle kneepjes van online marketing leert? Zoek dan niet verder! Studio Campo is per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor een leuke, leerzame en uitdagende meeloopstage voor minimaal 3 maanden (24-38 uur).

Gaat jouw hart sneller kloppen van social media, het schrijven van website teksten, het maken van advertenties en het in elkaar zetten van gave e-mails? Ben je creatief, strategisch en kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de online marketing en reclamewereld? Dan ben jij de Online Marketing stagiaire die wij zoeken!

WIE BEN JIJ?

Je volgt momenteel een Hbo-opleiding in de richting Marketing en/of Communicatie in de buurt van Woerden, Utrecht. In het leven van een online marketing stagiaire bij Studio Campo is geen dag hetzelfde. Daarom zoeken wij iemand die alle aspecten van online marketing wil leren en open staat voor alles wat met SEO en SEA te maken heeft. Je vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

We zoeken een meeloop stagiair die minimaal 3 maanden voor 24 tot 38 uur wil knallen in ons reclamebureau. Overleg is hierin zeker mogelijk!

Wie zijn wij?

Wij zijn een reclamebureau in Woerden, vlakbij Utrecht. Met een gezellig en creatief team werken wij vooral voor het MKB in onze regio aan uitdagende opdrachten, zowel online als offline. Er heerst een informele, ambitieuze sfeer met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Op deze manier realiseren wij gezamenlijk het beste resultaat voor de opdrachtgever.

nieuwe locatie studio campo woerden
redesign logo

WAT BIEDEN WIJ?

Een leuke, uitdagende meeloopstage waarin je meewerkt aan opdrachten zoals:

  • Opzetten van een Google Ads campagne
  • Uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek
  • Inrichten van een automation in Mailchimp
  • Schrijven voor SEO-geoptimaliseerde teksten
  • Beheren van social media-accounts voor diverse opdrachtgevers.

Je krijgt een ruime werkplek met zit-sta-bureau en 27” iMac in een grote, moderne en vooral gezellige studio in Woerden. We houden van hard werken, maar ook van ontspannen. Zo gaan we er regelmatig op uit (escaperooms en lasergamen zijn ons favoriet). Lunchen doen we samen. Op vrijdag bouwen we overheerlijke tosti’s en sluiten we de dag af met een borrel. Uiteraard ontvang je een fijne stagevergoeding die past bij de uit te voeren werkzaamheden.

ZIE JIJ HET AL VOOR JE?

Denk jij ons team te versterken en ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met eventuele werkervaring en overtuigende motivatiebrief naar bas@studiocampo.nl. Sollicitaties met spelfouten komen onder op de stapel te liggen.