E-mailmarketing

Wil jij meer traffic naar je website, je verkoop stimuleren en (potentiële) klanten doeltreffend bereiken? E-mailmarketing is een van de meest effectieve marketingkanalen op het gebied van conversie. Mits je dit natuurlijk op de juiste manier aanpakt. Wij helpen jou hierbij!

MailChimp

Wij maken gebruik van het e-mailprogramma MailChimp. Met dit gebruiksvriendelijke programma is het mogelijk om op een makkelijke manier een professionele mailing te versturen en het adressenbestand bij te houden. Tevens zorgt MailChimp er zelf voor dat de lijst met ontvangers op een wettelijk goedgekeurde manier bijgehouden wordt.

Mailings in jouw huisstijl

Wij ontwerpen jouw e-mailtemplate in lijn met jouw huisstijl. Dit template vormt de basis van al jouw toekomstige e-mailings. Nadat het systeem door ons is ingericht leggen wij uit hoe jij dit makkelijk kunt gebruiken. Denk hierbij aan het toevoegen van teksten, afbeeldingen, uitgaande links, etc. Ga je jouw eerste mailing versturen? Wij kijken graag nog even met je mee. Je kunt het vullen en versturen van e-mailings ook aan ons uitbesteden.

Cases

Recente cases waar wij trots op zijn

Wil jij middels e-mailmarketing (potentiële) klanten bereiken?