Blog

Tekst redigeren: wij zetten graag alle puntjes op de i

Een foutje is snel gemaakt. Ook wanneer je regelmatig teksten schrijft, kan het voorkomen dat je toch over dezelfde fouten heen leest. Kom je er niet uit waarom die ene zin of dat ene stukje tekst niet lekker loopt? Zonde van je tijd. Teksten redigeren is namelijk een vak. En wel het onze!

Wat is dat eigenlijk, teksten redigeren?

De betekenis van redigeren is nakijken en verbeteren. Het resultaat: een goed geschreven tekst die meteen gepubliceerd kan worden. Studio Campo neemt jouw teksten graag onder handen. En we stoppen pas zodra jij helemaal tevreden bent.

Laat jouw teksten redigeren

Teksten redigeren geldt niet alleen voor blogs. Ook op social media berichten, nieuwsbrieven, SEO-teksten en andere uitingen werpen wij graag een tweede blik.

  • We kijken naar spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en het gebruik van leestekens.
  • We controleren of het geheel fijn leest. Dit altijd met jouw doelgroep in gedachten.
  • We checken of de teksten SEO-technisch in orde zijn.
  • We kunnen aan de slag in een door jou aangeleverd document, maar we kunnen ook meteen aanpassingen in het CMS-systeem verwerken. Dit bespaart een hoop tijd!

Heb jij hulp nodig bij het controleren of herschrijven van bestaande tekst? Studio Campo zet graag voor jou de puntjes op de i.

Denk je dat wij je kunnen helpen?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. En wij leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.